Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, December 14, 2020

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 22 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Mbrëmja romantike e Serkan dhe Edës përfundon me një telefonatë urgjente. Selin, e cila çmendet sepse është kapur në qoshe, ka plane shumë të ndryshme. Serkan vjen në Eda me një kërkesë krejt tjetër pas asaj që ka mësuar.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment