Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, December 1, 2020

Dashuria është në ajer episodi 59 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 20 pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Eda, e cila nuk di se çfarë të bëjë me ato që mësoi, lë gjithçka pas dhe shkon me vajzat. Nga ana tjetër, Serkan nuk del nga shtëpia e tij, nuk takohet me askënd, nuk kujdeset për punën e tij. Të dy të dashuruarit tërhiqen në cepat e tyre dhe mendojnë se çfarë të bëjnë.Kur Eda kthehet në qytet, Serkan mbledh të gjitha forcat e tij, largohet nga shtëpia e tij dhe përpiqet të flasë me të.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment