Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, December 16, 2020

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 4 i plot Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni.

Ali dhe Nazlı shkojnë në një spital tjetër për të marrë organe dhuruese për një operacion të transplantimit të mëlçisë. Sidoqoftë, udhëtimi nuk fillon kurrë siç e priste Nazl and dhe shpejt kthehet në një katastrofë. Në spital, Beliz përpiqet ta fusë Ferman nën operacionin e Tanju për të garantuar operacionin e një pacienti me ndikim. Të gjitha nivelet e sipërme hyjnë në njëra-tjetrën dhe kriza e xhelozisë së Açelya më në fund shpërthen te Aliu.

Por një aksident në aeroport e lë Aliun vonë në takimin më të rëndësishëm të jetës së tij.

Në të njëjtën kohë, bordi i drejtorëve të spitalit u mblodh, duke diskutuar nëse Aliu do të punësohej. Askush përveç drejtësisë nuk beson se dikush me autizëm mund të bëhet mjek. Dhe Aliu, duke qenë vonë me orë të tëra, me frikë, keqardhje dhe mosbesim, paraqitet para bordit të drejtorëve ...

A mund të prishen paragjykimet?

A mund të realizohen ëndrrat?


No comments:

Post a Comment