Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, December 16, 2020

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 2 i plot Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni.

Ai përpiqet ta sjellë Aliun, i cili bëri një gabim pas gabimi, në Ferman në ditën e tij të parë zyrtare të punës; ndërsa ai vetë është në kthetrat e një problemi të fshehtë. Por Aliu nuk e dëgjon Fermanin dhe tensioni rritet në spital. Nazlı përpiqet ta ndihmojë Aliun brenda dhe jashtë spitalit. Dhe ata vijnë në prag të ndarjes së rrugëve Beliz dhe Adil.

Por një aksident në aeroport e lë Aliun vonë në takimin më të rëndësishëm të jetës së tij.

Në të njëjtën kohë, bordi i drejtorëve të spitalit u mblodh, duke diskutuar nëse Aliu do të punësohej. Askush përveç drejtësisë nuk beson se dikush me autizëm mund të bëhet mjek. Dhe Aliu, duke qenë vonë me orë të tëra, me frikë, keqardhje dhe mosbesim, paraqitet para bordit të drejtorëve ...

A mund të prishen paragjykimet?

A mund të realizohen ëndrrat?


No comments:

Post a Comment