Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, December 16, 2020

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 1 komplet Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.

Endrra më e madhe e gjeniut Ali Vefa me sindromën Savant është të bëhet mjek. Megjithë aftësinë e tij të kufizuar dhe të gjitha paragjykimet me të cilat përballej, ai mbaroi shkollën e mjekësisë, përfundoi praktikën e tij dhe gjithçka që mbeti ishte të specializohej. Ai lë qytetin provincial ku jeton dhe niset për të punuar si Asistent në Departamentin e Kirurgjisë në Spitalin Berhayat të Stambollit, ku babai i tij shpirtëror Adil Erinç është Kryemjeku. Por një aksident në aeroport e lë Aliun vonë për takimin më të rëndësishëm të jetës së tij. Në të njëjtën kohë, bordi i drejtorëve të spitalit u mblodh dhe diskutoi nëse Aliu do të rekrutohet. Askush nuk beson se dikush me autizëm mund të bëhet mjek, përveç Adilit. Dhe Ali, duke qenë vonë për orë të tëra, i frikësuar, i frikësuar, keqardhje dhe mosbesim, del para bordit të drejtorëve ...

Por një aksident në aeroport e lë Aliun vonë në takimin më të rëndësishëm të jetës së tij.

Në të njëjtën kohë, bordi i drejtorëve të spitalit u mblodh, duke diskutuar nëse Aliu do të punësohej. Askush përveç drejtësisë nuk beson se dikush me autizëm mund të bëhet mjek. Dhe Aliu, duke qenë vonë me orë të tëra, me frikë, keqardhje dhe mosbesim, paraqitet para bordit të drejtorëve ...

A mund të prishen paragjykimet?

A mund të realizohen ëndrrat?


No comments:

Post a Comment