Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, December 9, 2020

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 14 Pjesa 2 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqipNdërsa Koçovanët vajtojnë djemtë e tyre të humbur, Çukur nuk do t'i lërë ata vetëm dhe do të ketë momente emocionuese në varrimin e Selimit. Çağatay, i cili humbi kartonin e madh në dorën e tij me kthimin e Ogeday, e gjen veten në bordin e synuar të Cengiz, Do të kërkojë mënyra për t'u kthyer në favor. Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com/channel/UCT7886J4dYVVqwXiM2GJJfg
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓
No comments:

Post a Comment