Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, December 8, 2020

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 14 Pjesa 1 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqipMe kurthin e vendosur nga Çagatay, një zjarr i madh do të bjerë mbi Koçovans dhe Selim do të japë frymën e tij të fundit në prehrin e Yamaç. Ndërsa familja Koçovalı është tronditur thellë nga vdekja e Selimit, Akın do të sulmojë me dhimbjen e babait të tij. . Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com/channel/UCT7886J4dYVVqwXiM2GJJfg
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓
No comments:

Post a Comment