Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, December 28, 2020

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 16 Pjesa 1 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqipKulkan, i cili kohët e fundit është bashkuar me luftën midis Koçovanëve dhe Erdenets, do të përballet me Çukurin në vendet që nuk i kanë pritur kurrë, duke mbajtur peng Nehir dhe Efsun. Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com/channel/UCT7886J4dYVVqwXiM2GJJfg
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment