Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, December 21, 2020

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 15 Pjesa 1 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqipShpërthimi i fabrikave të Cengiz nga Yamaç do të jetë hapi i parë i tij për t'u hakmarrë. Kulkan, i cili ka qenë duke parë luftën midis Erdenets dhe Koçovans nga larg për një kohë të gjatë, do të gjejë mundësinë për të marrë masa Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com/channel/UCT7886J4dYVVqwXiM2GJJfg
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment