Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, December 2, 2020

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 13 Pjesa 2 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqipNe kete episod do te ndiqni 

Yamaç dhe Cumali do të kenë një konfrontim të vërtetë për herë të parë pas vdekjes së Idris. Kur Yamaç të mësojë për bëmat që Cumali humbi ndaj Çağatay, ai do të ndërmarrë veprime dhe do të bashkëpunojë me një emër surprizë. Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com/channel/UCT7886J4dYVVqwXiM2GJJfg
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓
No comments:

Post a Comment