Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, November 6, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 51 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 17 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Nga ana tjetër, Eda nuk mund t'i parandalojë ndjenjat e saj për Serkanin, përkundër gjithë zemërimit të saj. Qëndrimi i Edës në lojën që luan Efe do ta tërheqë marrëdhënien midis Serkan dhe Eda në një pikë krejt tjetër.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment