Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, November 5, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 50 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 17 pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Gjërat largohen nga rruga kur Aslı ndan një sekret të veçantë me Edën. Serkan dhe Eda fillojnë një aventurë të ëmbël që do të sjellë shumë keqkuptime. Ndërkohë, Serkan është i sigurt se Eda është shtatzënë. Por Eda që nuk i thotë asgjë për këtë e bën atë të çmendet. Nga njëra anë, dashuria e tij e thellë për Edën dhe nga ana tjetër, duke qenë i paaftë për të qenë afër tij do të shkatërrojë Serkan.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment