Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, November 24, 2020

Dashuria është në ajer episodi 57 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 19 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Serkan dëshiron të krijojë një mjedis ku ata mund të jenë vetëm dhe të flasin për një kohë të gjatë, ku askush nuk do t'i shqetësojë ata. Në mëngjesin e natës që kaluan së bashku, një surprizë e keqe e pret Edën me ardhjen e Selin në shtëpinë e Serkan. Çfarë do të vendosë Eda pasi të mësojë të vërtetën? Dashuria do të kapërcejë çdo gjë?

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment