Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, November 23, 2020

Dashuria është në ajer episodi 56 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 19 pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Ai mendon se Eda do të ikë përgjithmonë. Lulja që i vjen Edës nga një njeri misterioz bëhet kripa e biznesit. Vitet janë pasi Eda të flasë dhe t'i tregojë atij për aksidentin e mëparshëm, emrin pas vdekjes së prindërve të Edës. Ajo që Serkan dëshiron t’i tregojë Edës është mjaft e vështirë dhe se si i mësoi ata është gjithashtu e rëndësishme.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment