Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, November 22, 2020

Dashuria është në ajer episodi 55 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 19 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Diskutimet e fundit të Eda dhe Serkan përfunduan me Edën që i tha Serkanit se ajo tani do të takohej me njerëz të tjerë. Serkan ndihet i hidhëruar që Eda mund ta harrojë atë kaq shpejt, dhe nga njëra anë, ai ndihet i dënuar të paguajë për gabimin që babai i tij i ka bere.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment