Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, November 13, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 54 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 18 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Ndërkohë, Ayfer mëson se klienti që erdhi në luleshitës në të vërtetë nuk erdhi me referencën e Efe por falë Serkan.Eda keqinterpreton sjelljen e Serkan ndaj Selin. Serkan ndjek Edën, e cila është e largët me të dhe e gjen në bibliotekën e universitetit. Edhe nëse janë të shtrembëruar, ata nuk mund të qëndrojnë larg njëri-tjetrit. Ata kalojnë kohë së bashku gjatë natës.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment