Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, November 5, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 49 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 17 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Efe, një nga familjet më të shquara të Turqisë që sjell klientë që mbajnë përpjekjet e Steve për të fituar besimin. Sidoqoftë, ata në fakt kanë plane sekrete në lidhje me Serkan. Para se të dorëzojnë projekte të mëdha, familja dëshiron të njohë kompaninë duke u rinovuar shtëpitë e tyre. Eda dhe Serkan kujdesen për rinovimin e shtëpisë dhe pronarët e shtëpisë bëhen miq me Emre dhe Aslı.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment