Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, November 29, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 38 Pjesa 3 e Sezonit 2 Seriale turke me titra shqip

                           
   


Pastaj Beliz, i cili përpiqet të mësohet me Leyla, e arreston foshnjën për 48 orë. Dhe Adili dridhet me Ferdën, i cili personalizoi çështjen e tij duke lënë pas dore Aliun. Aliu, i cili ngec në qoshe dhe shtyn veten e tij gjithnjë e më shumë, ka vetëm një pyetje në mendje: A është jeta një zgjedhje, siç tha Nazlı? Apo jeta zgjedh disa gjëra për ne?.KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment