Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, November 29, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 38 Pjesa 2 e Sezonit 2 Seriale turke me titra shqip

                           

   


Ali fillon të kërkojë mënyra për të qëndruar i pandryshuar për Nazlı, dhe të gjithë dhe gjithçka që ai vlerësoi në këtë proces largohet prej tij. Së pari, një pacient i zemëruar nuk dëshiron të afërmin e tij, Aliun..KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment