Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, November 17, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 36 Pjesa 2 e Sezonit 2 Seriale turke me titra shqip

                           
   


Ndërsa të gjithë vënë në dyshim natyrën e heroizmit, Ali është gjithnjë e më shumë në qoshe midis Nazlı dhe babait të tij. Por do të jetë një grua shtatzënë që heq shinat nga gjithçka, shembet në rast urgjence.

KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment