Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, November 4, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 35 Pjesa 2 e Sezonit 2 Seriale turke me titra shqip

                           
   


Nga ana tjetër, trajtimi i një pacienti tjetër përballet me Fermanin me Beliz dhe Tanju. Ferman, i cili personalizon çështjen e tij, nuk është si Ferman që ne njohim.

KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓



No comments:

Post a Comment