Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, November 21, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 37 Pjesa 2 e Sezonit 2 Seriale turke me titra shqip

                           
   


Duke kuptuar se çfarë ishte duke bërë Ismet, Demir, Açelya dhe Guneş filluan të shtypnin Aliun për t'i dhënë fund kësaj pune. Nga ana tjetër, qëndrimet e dyshimta të një familje të duruar e shtyjnë Fermanin të marrë masa ekstreme dhe Ferda përpiqet ta kthejë Adilin në operacione me ndihmën e Aliut..KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment