Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, November 21, 2020

Mucize Doktor me titra shqip (Doktori i Mrekullive) – Episodi 37 Pjesa 3 e Sezonit 2 Seriale turke me titra shqip

                           
   


Ndërsa rastet ngjiten shpejt në finalet e tyre dhe sekretet shfaqen njëra pas tjetrës, të gjithë në të vërtetë po kërkojnë përgjigjen e një pyetjeje: A është një person i mirë apo i keq në thelb? Apo ka pak nga të dy tek të gjithë ne?.KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment