Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, November 17, 2020

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 11 Pjesa 2 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqip
Ne kete episod do te ndiqni 

Pavarësisht litarëve që shtrihen në shtëpi dhe në lagje, këto sulme masive do t'i sjellin të gjithë së bashku. Përballë Selimit, Yamaç do të përballet me një akuzë të rëndë që nuk e priste kurrë. .
Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com/channel/UCT7886J4dYVVqwXiM2GJJfg
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓
No comments:

Post a Comment