Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, November 26, 2020

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 12 Pjesa 1 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqipNe kete episod do te ndiqni 

Ndërsa Çukur dhe Shpati janë mbërthyer në qoshe, një lëvizje e vogël nga Sulltani do të aktivizojë Yamaç dhe Yamaç do të kujtojë se çfarë do të thotë të jesh nga Koçova..
Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com/channel/UCT7886J4dYVVqwXiM2GJJfg
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓
No comments:

Post a Comment