Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, November 11, 2020

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 10 Pjesa 2 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqip
Ne kete episod do te ndiqni 

Ndërsa Çağatay e vë Yamaç në një provë shumë sfiduese, Yamaç do të marrë një lëvizje të lë pa frymë dhe do të marrë një ofertë bashkëpunimi nga dikush që nuk e priste kurrë.
Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com/channel/UCT7886J4dYVVqwXiM2GJJfg
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓
No comments:

Post a Comment