Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, October 13, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 30 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Ajlina dhe Dereni debatojnë gjatë gjithë kohës për projektin që po bëjnë bashkë. Poleni vazhdon të rrijë gjithmonë pranë Xhanit. Ky i fundit i jep Sanemit një kompjuter ku të punojë, gjë që e gëzon shumë Sanemin. Gylizi merr vesh që Sanemi është ndarë nga “i fejuari” dhe lajmëron të gjithë punonjësit e tjerë. Do ta marrë vesh Xhani këtë “të vërtetë”?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment