Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, October 13, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 29 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Poleni shikon Xhanin duke parë fotografitë e Sanemit dhe kupton se kjo e fundit është vajza për të cilën Xhani e ka lënë. Dereni mërzitet shumë që do t’i duhet të bashkëpunojë me Ajlinën. Osmani merr përsipër kateringun që do të organizojë kompania “Ide të mrekullueshme”. Do ta realizojë me sukses ai këtë punë?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment