Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, October 13, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 28 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Xhani, Poleni dhe Leventi shkojnë të gjithë bashkë të shikojnë fabrikën për projektin në lidhje me pularinë. Më pas, që të gjithë shkojnë për drekë. Leventi i thotë Sanemit se mund ta shoqërojë ai për në shtëpi pas dreke, gjë që e nervozon shumë Xhanin. Do të pranojë Sanemi të shkojë në shtëpi me Leventin?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment