Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, October 13, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 26 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Sanemi shkon te shtëpia e Xhanit që t’i thotë të mos largohet, por aty gjen Polenin, e cila po përpiqet t’i bëjë një surprizë Xhanit. Ky i fundit i thotë Polenit se mes tyre ka mbaruar gjithçka dhe se tani mund të jenë vetëm shokë. Xhani e gris biletën e avionit dhe vendos të qëndrojë. Sanemi vendos të rikthehet në punë. Do t’ia shprehin ata dashurinë njëri-tjetrit?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment