Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, October 13, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 25 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Pasi kupton që Xhani dhe Sanemi e dashurojnë njëri-tjetrin, znj. Remide përpiqet t’i ndihmojë që t’i zgjidhin problemet mes tyre. Ajo i mbyll në një magazinë të braktisur dhe u thotë se duhet të presin sa t’u sjellë dikush çelësin. Teksa e shoqëron për në shtëpi, Xhani i thotë Sanemit se ka vendosur të ikë jashtë dhe se ajo mund të kthehet të punojë në kompani e qetë.
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓



Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment