Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, October 13, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 24 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Ajlina shkon te shtëpia e Emresë. Atje takohet me Xhanin dhe i thotë atij se është ende e dashuruar me Emrenë. Sanemi detyrohet të shkojë në kompani. Gjatë një mbledhjeje ku ftohet të marrë pjesë, Sanemi i bie në sy znj. Remide, pronares së një pularie që kërkon të bashkëpunojë me kompaninë “Ide të mrekullueshme”. Ç’ofertë do t’i bëjë znj. Remide Sanemit?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment