Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, October 13, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 23 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Xhani i thotë Sanemit se nëse ajo nuk pranon se e dashuron, nuk do ta shohin më kurrë njëri-tjetrin. Dereni është shumë e nervozuar në lidhje me ecurinë e punës dhe i thotë Xhejxhejit të gjejë sa më parë Sanemin e ta sjellë në kompani. Ndërkohë, edhe Xhani vendos të mos shkojë në kompani. Sanemi detyrohet të shkojë te shtëpia e Xhanit që të marrë dosjet.
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment