Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, October 13, 2020

Zogu i hershëm ( Erkenci kuş) Eposodi 22 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Meqë Sanemi nuk pranon të kthehet në punë, Xhani shkon te dyqani i saj dhe i bën shoqëri. Pasi merr vesh që Sanemi ka dhënë dorëheqjen, Emreja shkon të flasë me të. Xhani vazhdon të këmbëngulë që Sanemi t’i thotë të vërtetën, por kjo e fundit ndihet keq për gjithçka i ka bërë dhe i thotë se nuk ndien gjë për të. Do ta besojë Xhani?
Klikoni me posht Qe te shikoni Episodin e Plote ⇓⇓⇓⇓Na ndiqni në kanalin tonë në Youtube për më shumë episode Turkish series

No comments:

Post a Comment