Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, October 10, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 8 Pjesa 2


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni Ai bën presion që Ertan Firuze, i cili dëshiron që martesa e tyre të njihet nga të gjithë, të flasë me babanë e tij. Firuze do ta ketë të vështirë t'i thotë Yaşar se ai është i martuar me një njeri të lig. Cili do të jetë reagimi i Yaşar kur mëson papritur se vajza e tij është martuar me Ertan? I shokuar nga dhurata e Ertan, Firuze beson se Ertan e njeh marrëdhënien e tij me Ayaz. Cila do të jetë masa paraprake që do të merret nga Firuze, i cili ka frikë se Ertan do të dëmtojë më shumë Ayaz dhe të dashurit e tij?

       

                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment