Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, October 10, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 9 Pjesa 2


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni Ndërsa Berrak është ngazëllyer për shtatzëninë e saj, ajo gjithashtu fillon të ketë dyshime të reja në lidhje me Firuze dhe Ayaz. Ndërsa Yaşar ende nuk mund të besojë se si vajza e tij mund të marrë një vendim të tillë dhe vuan, Aliye dhe Sevda synojnë ta kthejnë këtë martesë në një avantazh në emër të tyre.

       

                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment