Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, October 10, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 8 Pjesa 3


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni Policia zgjeroi hetimet për të gjetur personin që shkaktoi vdekjen e Yasin. Policët që vijnë në shtëpi shkaktojnë panik dhe frikë ndaj Elvanit. Ndryshimi në Elvan tërheq vëmendjen e të gjithëve në shtëpi. Policët marrin Farukun për të marrë dëshminë e tij. Informacioni që Faruk sjell në shtëpi nga kthimi i sigurisë do të ndryshojë plotësisht perspektivën e Firuze mbi ngjarjen. Cili do të jetë plani i ri i Firuze? Ertan ka vendosur të shpallë martesën e tyre me një ftesë të vogël në shtëpi. Yaşar nuk dëshiron që askush nga familja të marrë pjesë në atë vakt. Sidoqoftë, Aliye është thellësisht e kënaqur që Firuze martohet me Ertan. A do të jetë ajo në gjendje të bindë Aliye Yaşar dhe të shkojë në darkën e dasmës së vajzës së saj? Duke shfrytëzuar çdo mundësi për të qenë afër Ayaz, Berrak fton Ayaz për darkë. Pjesëmarrja e Ayaz në darkë krijon një efekt tronditës tek të gjithë. Ayaz synon të hedhë një bombë të madhe në bazë të martesës së Ertan dhe Firuze me deklaratën e tij të madhe.

       

                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment