Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, October 10, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 10 Pjesa 1


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni Firuze dhe Ayaz dërguan Ertan në burg për të vuajtur dënimin e tij, por ata nuk janë ende të vetëdijshëm se ai u betua për hakmarrje. Të dy janë ende shënjestra të zemërimit të Ertan.

       

                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment