Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, October 10, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 9 Pjesa 1


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni Qëllimi i Ayaz, i cili shkoi në darkën e dasmës së Ertan me Firuze dhe shpjegoi të kaluarën e tij, në të vërtetë është krejt i ndryshëm. Tani është e sigurt që Firuze nuk do t'i dorëzohet Ertan lehtë, dhe një rrugë e re i pret ata me Ayaz.

       

                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment