Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, October 10, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 8 Pjesa 1


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni Duke mësuar që Firuze dhe Ertan po martohen, Ayaz i kërkon Firuze një llogari. Ai është shumë i zhgënjyer me atë që tha Firuze. Për herë të parë në jetën e tij, ai ndjen zemërim kundër Firuze. Berrak do të mësojë diçka krejtësisht ndryshe nga testet që ka bërë për t'i dhënë Safiye veshkën e saj. Berrak do të marrë një atu të shkëlqyeshëm për të rifituar Ayaz me lajmet që mori nga mjeku.

       

                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment