Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, October 10, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 10 Pjesa 2


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni Ajo është ende shpresuese e Berrak Ayaz dhe ëndërron një jetë me të. Sidoqoftë, gjithçka do të rrjedhë në një drejtim të papritur. Nga ana tjetër, Aliye do të duhet të zgjedhë midis familjes dhe shtëpisë së saj, edhe pse e ka arritur ëndrrën e saj me titullin që ka..

       

                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment