Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, October 10, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 10 Pjesa 3 ( Fundi i Filmit )


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni Ndërsa Ayaz dhe Firuze po përpiqen të heqin Ertan nga jeta e tyre dhe të fillojnë një jetë të re, ata duhet të luftojnë me pengesat që u vijnë përpara. A do të jenë në gjendje të realizojnë planet e tyre të lumturisë që ishin dy vjet më parë?

       

                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment