Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, October 10, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 9 Pjesa 3


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni Firuze dhe Ayaz do të përballen përsëri me Ertan në luftën e tyre të re dhe do të hasin një surprizë të papritur në këtë rrugë, të cilën nuk e dinë nëse do të fitojnë fitore apo humbje.

       

                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment