Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, October 10, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 7 Pjesa 3


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni Me Firuze, Ayaz mendon se të gjitha pengesat përpara tyre hiqen dhe ëndërron për të ardhmen. Sidoqoftë, për shkak të Ertan, rrugët e tyre po shkojnë përsëri në një drejtim të papritur, këtë herë më brutalisht se më parë.

       

                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment