Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, October 10, 2020

Zemheri - Stuhi Dashurie me titra shqip Episodi 7 Pjesa 2


                                     Ne kete Episod do te Ndiqni Safiye filloi të paguante çmimin e zgjedhur prej saj. Kjo situatë është gati t'i vërë Ayaz dhe Berrak në një rrugë të pakthyeshme. Sidoqoftë, Berrak kurrë nuk ka ndërmend të heqë dorë. Ai po ndjek një plan të ri në mënyrë që të mos humbasë Ayaz.

       

                    Klikoni Me poshte per te ndjekur Episodin  ⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment