Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, October 9, 2020

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 13 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Selin transferoi disa nga aksionet e saj në Holding sepse mendoi se do të martohej. Partnerja surprizë Efe Akman bën një prezantim të shpejtë. Serkan duhet të luftojë për të marrë përsëri aksionet prej tij. Alptekin, i cili u nis të tregonte Serkan për gabimin që u përpoq të linte në të kaluarën, shndërrohet në një goditje në tru kur sheh Serkan dhe Edën së bashku. Shëndeti i tij është në rrezik ndërsa ai përpiqet t'ia shpjegojë situatën djalit të tij. Serkan po testohet me dilema të mëdha si në jetën e tij profesionale ashtu edhe në jetën private. Eda dëshiron të qëndrojë pranë saj, si në çdo periudhë të jetës. Tërheqja mes tyre u jep të dyve forcë për të kapërcyer pengesat.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

No comments:

Post a Comment