Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, October 22, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 44 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 15 pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Ai do të jetë në gjendje të punojë vetëm nën të dhe të mos ketë asnjë marrëdhënie me Serkan Bolat. Së pari Eda mendon se nuk mund ta bëjë këtë duke e parë çdo ditë në të njëjtën ndërtesë me Serkan. Por pastaj i kujtohet vendimi i tij: Ai do ta përcaktojë vetë rrjedhën e jetës së tij, pavarësisht nga askush. Ajo e pranon ofertën e Efe.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈

No comments:

Post a Comment