Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, October 15, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 41 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 14 pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Ai thotë "Kjo është përgjegjësia ime, asgjë nuk mund të më ndajë nga Eda" dhe kundërshton familjen e tij. Ai dëshiron të jetë më i lidhur me Edën, të shtyjë punën dhe të kalojë një ditë vetëm me Edën.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

No comments:

Post a Comment