Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, October 29, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 46 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 16 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Serkan dridhet pasi gjen Edën në zonën e kampingut. Sjellja e ngushtë dhe e kujdesshme e Serkan tërheq vëmendjen e Edës. Ai dyshon se ka edhe një arsye tjetër pas vendimit të Serkan për t'u larguar. Meqenëse Eda godet kokën kur ka aksident në pyll, ajo nuk duhet të flejë deri në mëngjes. Serkan me ngulm e çon atë në shtëpinë e verës.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment