Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, October 22, 2020

Dashuria është në ajer Episodi 43 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 15 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Eda shkatërrohet kur Serkan e lë. Ai vendos të shkojë në Itali dhe të përfundojë shkollimin. Por këtë herë, ai mëson se dhuruesi i bursës italiane është gjyshja e tij dhe ndërmjetësja e tezes së tij. Ai gjithashtu del nga telashet me tezen e tij. Ai nuk do të lejojë më askënd të ndërhyjë në jetën e tij. Duke mësuar që Eda nuk do të vijë në punë, Efe i ofron atij një punë.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈

No comments:

Post a Comment